Organisation

 

 

 

 

 

Bestyrelse 

Bestyrelsen, det øverste organ i Nimbus Motorcycles Danmark A/S, forventes at bestå af 3-5 personer, heri mindst 2 kvinder, såfremt interessen byder sig. Vi skal have en professionel og stærk bestyrelse i Nimbus Motorcycles Danmark A/S, vi skal have de rigtige kompetencer ind, men også sikre diversitet. Derfor ønsker vi inddragelse af kvinder, da tradition og kultur har bevirket, at bestyrelser overvejende består af mænd.

 

Vi vil naturligvis sikre at vores aktionærer bliver repræsenteret med et medlem af bestyrelsen. Dette vil ske på førstkommende generalforsamling, efter vi har afsluttet aktieudbuddet, hvor B-aktionærerne samlet har mulighed for at udpege et medlem til bestyrelsen.

 

Bestyrelsen består foreløbig af:

Bjarne Fjeldsted – bestyrelsesformand

Anne Skare Nielsen – bestyrelsesmedlem

Claus Støvlbæk Clausen – bestyrelsesmedlem

Roger Meijers - bestyrelsesmedlem

Alle B-aktionærerne vælger et bestyrelsesmedlem i fællesskab ved generalforsamlingen.

 

 

Mere om bestyrelsesmedlemmerne:

 

Bjarne Fjeldsted:

 

Nuværende Job: Head of Product Lifecycle Management, MHI Vestas Offshore & Wind Bestyrelsesformand DFM A/S

 

20+ år erfaring med Produkt udvikling og Innovation. Test & Validering, Prototypefremstilling, Produkt godkendelse og Kvalitetsstyring.

Bestyrelsesuddannet hos Scandinavian Exec. Institute / INSEAD

Der er et stort potentiale i Nimbus projektet. Vi vil udvikle og producere kvalitets produkter med rødder i dansk design og stolte håndværkstraditioner. Vi vil tage de nyeste teknologier i anvendelse for at skabe nutidens Nimbus.

 

Roger Meijers:

 

Roger har præcis den erfaring som vi efterspørger i forbindelse med relanceringen af Nimbus motorcyklen - C-modellen fra 1934 og med elmotor

 

Nuværende Job: Vice President Product Development & Supply Chain, Electronic Controllers & Services, Danfoss Climate Solutions.

20+ år erfaring med international ledelse, produkt udvikling, produktion og globale forsyningskæder i forskellige segmenter af Danfoss.

 

"Jeg synes Nimbus projektet er meget spændende fordi det bygger på et gammel velkendt brand,

med Dansk design og kombineret med nyeste elektriske teknologier. Og så bliver motorcyklen også bygget i Danmark."

 

 

 

Bestyrelsesformand Bjarne Fjeldsted er meget klar på at indtage posten og være med på rejsen. Hør her hvad han har at sige om projektet:

 

 

 

 

SWOT Analyse af Nimbus Motorcycles Danmark A/S