Salg, marketing og målgruppen

Når Nimbus Motorcycles Danmark A/S’ (motor)cykler når samlebåndet, har vi bearbejdet markederne med egne folk ved at sende dem til det virkelige liv i de regioner, vi tror på. Det betyder, at vi, parallelt med design- og ingeniørteamet, arbejder hårdt og målrettet med salgsplanlægningen. Statistikker vil bl.a. være en del af markedsudpegningen.

 

Til at understøtte hjemmesiden ”nimbus-motorcycles.com” følges der op med markedsføring via bl.a. sociale medier og naturligvis internt produceret indhold til aktionærerne. Der-til lægges, at importører fra forskellige regioner forventes at få etableret flagshipstores (showrooms i Skandinavisk design) designet til Nimbus Motorcycles Danmark A/S’ pro-dukter. Enkelt & elegant.

 

Vigtigt er det ligeledes, at nævnte ”flagshipstores” forventes at få flere produkter at præsentere i fremtiden, så kunderne kan få et godt og solidt produktprogram at vælge imellem – og repræsentanterne for disse kan få en indtjening også.

 

I første omgang består produkterne fra Nimbus Motorcycles Danmark A/S af en Nimbus Motorcycles E-motorcykel og en E-cykel. Når disse er køreklar, er der flere produkter undervejs. Det kunne f.eks. være en E-Ladcykel, en E-Mountainbike og flere som vi må holde for os selv lidt endnu, af konkurrencemæssige hensyn!

 

”Nimbus” brandet er stærkt, men skal ikke misbruges. Derfor skal vi nøje overveje, hvilke produkter vi kan tilføje under vores Nimbus Motorcycles brand og som er i overensstemmelse med licensaftalerne (se herom i rettighedsafsnittet).

 

Kundernes køb kan bl.a. ske direkte via nimbus-motorcycles.com

 

 

 

 

 

 

Servicering

Kigger man på maskinbranchen inden for landbruget, er det sket en stor udvikling i eksempelvis servicering af maskinerne.

Forhandlerne er blevet konsolideret og flere kører ud til kunder med servicebiler og foretager de nødvendige serviceeftersyn og reparationer.

 

Ser vi på bilbranchen er Tesla også på vej med kørende service- og reparationsopgaver ude hos kunderne. Servicering af et eldrevet køretøj er meget anderledes fordi der i store træk kun er det elektriske system som skal tilses og ingen traditionel motor med alle de komponenter denne indebærer.

 

Nimbus Motorcycles Danmark A/S ser flere muligheder, evt. i kombination, for servicering af Nimbus Motorcycles produkterne. Lokale værksteder trænet i servicering af Nimbus Motorcycles produkterne og/eller i kombination med udekørende servicebiler som besøger kunderne hjemme på deres bopæl.

 

Garanti

Garantibestemmelser skal der naturligvis også være. I en elektrisk Nimbus Motorcycles motor/cykle, er teknologien på de elektriske dele, drivlinie og batteri naturligvis mest interessante og vigtige. Der er vigtigt at pointere, at Nimbus Motorcycles Danmark A/S prioriterer velkendte og afprøvede elektriske komponenter ligesom dette også gælder batteridelen.

 

Finansiering

Om ikke hver dag, så ofte bringes der nye finansierings- og ejerformer frem i markedet.

Dette område har også vores store opmærksomhed – skal vi eje – leje/lease – deleordninger. Mulighederne er mange og dette vigtige emne vil også blive bearbejdet i 2021.

 

Events

PR aktiviteter vil ske der hvor potentielle kunder færdes fysisk. Præsentation af Nimbus Motorcycles produkterne forventes foretaget (pt. E-motorcykle og E-cykle) på gader og stræder, indkøbscentre og andre relevante områder.

 

Som tidligere beskrevet, får aktionærerne ved lodtrækning, tilbud om 2 Nimbus Motorcycles el-motorcykler og 4 Nimbus Motorcycles el-cykler til en køretur, eksempelvis gennem Europa. Der udarbejdes særskilte konkurrencevilkår herfor. Samme aktivitet planlægges i andre regioner rundt i verden. Det gir reklame og viser, at livet kan godt være både seriøst og sjovt på èn og samme tid. Og på en Nimbus Motorcy-cles (motor)cykel! Meget mere herom senere.

 

Samme aktivitet planlægges i andre regioner rundt i verden. Det gir reklame og viser, at livet kan godt være både seriøst og sjovt på èn og samme tid. Og på en Nimbus Motorcycles (motor)cykel! Meget mere herom senere.

 

Tv produktion

Flere tv-produktionsselskaber og TV-programmer har udtrykt interesse for at lave optagelser til en film om Nimbus Motorcycles’ produkter og relancering. Vi ser om det også reali-seres. Den første producerede Nimbus Motorcycles El-motorcykel bortauktioneres og udsmykkes af en dansk kunstner og naturligvis monteret med sidevogn og alt tænke-ligt udstyr.

 

Et auktionshus tilbydes at stå for auktionen, som vil blive transmitteret via relevante platforme, som finder relanceringen af Nimbus Motorcycles spændende – samt internt TV hos Nimbus Motorcycles Danmark A/S, naturligvis. Salgets økonomiske udkomme går til en fond, som kan støttes af alle, fra fonde til virk-somheder og privatpersoner.

 

Fondens formål er at støtte aktiviteter i det danske erhvervsliv, med det mål at få mennesker med udfordringer i livet, i job. Mere herom senere.

 

Salgsforventninger

 

Indtjeninger

Omsætning i DKK

 

 

Omsætningen indeholder Nimbus Motorcycles E-motorcykle og Nimbus Motorcycles E-cykle. I omsætningen er der ikke medregnet salg af tilbehør (læderdragt, tasker og andet relevant tilbehør, når man kører Nimbus Motorcycles (motor)cykel – dog er der ikke indgået endelige aftaler om at denne brug realiseres. Sidevogne til Nimbus Motorcycles produkter er ej heller medregnet I omsætningen.

EBITDA DKK

 

 

Som produktionsvirksomhed er målet en indtjeningsgrad i niveauet 12% før renter og afskrivninger (Ebita) Målet er nået fra 2026.

 

 

Nulpunktsomsætning

 

 

 

Som i forannævnte omsætning er der ej heller her medregnet salg af tilbehør og sidevogne. Omsætningerne for begge nævnte produkter ventes at være betydende.

Nulpunktsomsætning i antal styk

 

 

Ovennævnte figur fortæller det antal enheder der skal sælges, før der tjenes penge – og inden der tabes penge. I 2028 skal der f.eks. sælges 785 stk. Nimbus E-motorcykler og 8.644 Nimbus E-cykler. I forhold til det stærke brand, historien, nydesignede produkter og en erfaren bestyrelse og topledelse, er nulpunktstyktallet forventligt overkommelig at håndtere.

 

Revisionspartnerselskabet Deloitte har afgivet en erklæring på resultatbudget for 2021 samt forecast for 2022-2028. Dette kan du hente her.

 

 

Registreringsafgift

 

Eldrevne motorcykler håndteres efter samme afgiftssystem som en personbil.

 

Regnestykket ser således ud ved en salgspris på kr. 115.000

 

Salgspris kr. 92.000

Moms 25% - 23.000

Salgspris kr. 115.000

 

Undertegnede har sendt en mail til Folketingets Skatteordførere for at signalere, at vi har brug for et langtidsvirkende afgiftssystem, såfremt vi skal sælge danske Nimbus motorcykler i Danmark. Og det skal vi!

 

Claus Støvlbæk Clausen

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

 

Kundesegmentet for motorcyklen

For langt de fleste er der tale om en kombination af både pragmatiske of emotionelle argumenter og for mange skifter argumenterne over tid. Farten er måske mindre vigtig, ef-terhånden som alderen stiger. Til gengæld fylder det sociale aspekt mere, når konen pludselig er med i sidevognen – eller kører selv. Med en Nimbus Motorcycles-sidevogn øges mulighederne meget.

 

Campingtur - børn på tur – børn til/fra institution – kørestolsbrugere får plads til kørestolen – vareudbringning – bedemandskørsel – og helt sikkert mange flere ideer, gerne fra danskerne.

 

Det sidste er meget interessant! Fordi Nimbus Motorcycles’ E-motorcykle også designes til kvinder og med el-drift og nu er der ingen grund til forskrækkelse for motorlarm og Nimbus Motorcycles’ (motor)cykel  sviner ikke med olie eller anden ”forurening” til tøjet. Interessant er det, at når man nævner ordet motorcyklist, vil mange automatisk tænke på en ung mand i starten af tyverne, sikkert monteret på en hurtig, neongrøn japansk maskine og med alt for stor fart på. Sådan er det ikke helt i praksis. Mange steder forhindrer lovgivningen de helt unge kørere i at købe de store, hurtige sportscykler, hvilket i høj grad har dæmmet op for de mange ulykker, man tidligere.

 

 

 

 

 

Som figuren viser, er den store gruppe af motorcyklister i aldersgruppen 30-49 år. I fremtiden vil vi formentlig se den aldrende gruppe – 50-75 år øges. ”De gamle 68ère er ved at være pensionsmodne og har gode pensioner og prioriterer deres pension højt med stor aktivitet.

 

Hvem kommer til at køre NIMBUS Motorcycles E-motorcykle?

En prioritering med en høj topfart kombineret med en god motorlarm, vil køre benzindrevne motorcykler. En Nimbus Motorcycles’ motorcykel, med eldreven fremdrift, hurtig acceleration, ingen motorstøj og designet til både kvinder og mænd er vi overbevist om, kan tiltrække både de unge og hele vejen op til – som ovenfor nævnt, "gamle 68èrne".

 

Lægges oveni ”dansk” brand-design-kapital-ejerskab-historien og danske arbejdspladser, er valget ikke langt væk.

 

Fordele og ulemper ved Nimbus Motorcycles’ EL-motorcykle

 

Fordele

 

 • Grøn energi Ingen motorstøj Ingen partikelforurening
 • Lettere i vægt
 • Hurtigere acceleration
 • Henvender sig til alle aldersgrupper
 • Henvender sig til både kvinder og mænd
 • Lave vedligeholdelsesudgifter
 • Lavere ”brændstofforbrug” CO2 besparelse
 • Enkelt servicekoncept – kan udføres hjemme Ingen oliespild på bukser eller kjoler ..
 • og .. first mover i Danmark – for alvor

Ulemper

 

 • Manglende motorstøj
 • Kortere rækkevidde ”
 • For lidt skrueri” for nørder
 • Manglende ”Nimbus lyd”